ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Συνεδρίαση του δημοτικού συμβούλιου τη Τετάρτη 16-5-18



Θ Ε Μ Α : Πρόσκληση σε τακτική Συνεδρίαση Δ.Σ. (9η)


Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε την 16η Μαΐου 2018, ημέρα  Τετάρτη και ώρα 7.30 μ.μ., στην κλειστή αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Ενιαίου Λυκείου Ν. Φιλαδέλφειας «Μίλτος Κουντουράς», (Θεσσαλονίκης και Λαχανά) σε δημόσια τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, δυνάμει του άρθρου 67 παρ. 4 του Ν. 3852/2010 («Καλλικράτης»), για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της Ημερήσιας Διάταξης:

 
ΘΕΜΑΤΑ  ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ  ΔΙΑΤΑΞΗΣ


1.    Έγκριση ψηφίσματος κατοίκων Αγ.Μαρίνας για την ανάγκη απομάκρυνσης κεραίας κινητής τηλεφωνίας.

2.    Συζήτηση και λήψη απόφασης  για παρεμβάσεις και ενέργειες που αφορούν στην ποιότητα ζωής των κατοίκων του κέντρου της Νέας Φιλαδέλφειας.

3.    Συζήτηση επί του σχεδίου νόμου με τίτλο «Μεταρρύθμιση του θεσμικού πλαισίου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης-Εμβάθυνση της Δημοκρατίας-Ενίσχυση της Συμμετοχής-Βελτίωση της οικονομικής και αναπτυξιακής λειτουργίας των ΟΤΑ [Πρόγραμμα «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ Ι»].

4.    Αποδοχή συμμετοχής του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ II» του άξονα προτεραιότητας «Η τοπική ανάπτυξη και η προστασία περιβάλλοντος» με τίτλο «Προμήθεια μηχανημάτων έργου, οχημάτων ή / και συνοδευτικού εξοπλισμού».

  1. Έγκριση μερικής ανάκλησης πρότασης ανάληψης υποχρέωσης έτους 2018.

  1. Έγκριση διενέργειας προμηθειών του Δήμου (α.μηχανολογικού εξοπλισμού και β. ηλεκτρολογικού υλικού).

  1. Έγκριση μελέτης του έργου: «Ανακαίνιση & εκσυγχρονισμός Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος» (Α.Μ. 79/16).

8.    Έγκριση 5ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού του Δήμου οικ. έτους 2018, βάσει σχετικής απόφασης-εισήγησης της Οικ. Επιτροπής.

9.    Αποδοχή ποσού 88.580  ευρώ β’ δόσης έτους 2018 επιχορήγησης Υπουργείου Εσωτερικών και κατανομή αυτού στις Σχολικές Επιτροπές Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου για κάλυψη των λειτουργικών τους δαπανών, βάσει της αριθ. 3/2018 απόφασης-εισήγησης της Δ.Ε.Π..

  1. Έγκριση της καθ’ ολοκληρίαν μεταφοράς του προγράμματος «Βρεφικός Σταθμός» από την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος (Ν.Π.Ι.Δ.) στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, βάσει της αριθ. 26/2018 απόφασης-εισήγησης του Διοικητικού της Συμβουλίου.

  1. Άνοιγμα λογαριασμού σε πιστωτικό ίδρυμα για διαχείριση χρημάτων υπηρεσιών διοίκησης/ανάπτυξης/κατάρτισης/αξιολόγησης/ παρακολούθησης και εποπτείας διακρατικού έργου Benefit As You Save (BAS)  –Ορισμός υπολόγου.

  1. Έγκριση μετακίνησης υπαλλήλων ομάδας έργου για συνάντηση στα πλαίσια του έργου «ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΑΝΑΤΑΠΟΔΟΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ» στα πλαίσια του INTERREG BALCAN- MED.

  1. Έγκριση 3ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού οικ. έτους 2018 της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος, βάσει της αριθ. 99/2018 απόφασης του Διοικητικού της Συμβουλίου.

  1. Καθορισμός αμοιβής πληρεξούσιας δικηγορικής εταιρείας για την εκπροσώπηση του Δήμου στις 21/5/2018 στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών σε ποινική υπόθεση (σχετ. η αριθ. 105/18 απόφαση Οικ. Επιτροπής).

  1. Καθορισμός αμοιβής πληρεξουσίου δικηγόρου για την σύνταξη και κατάθεση ενώπιον του Σ.τ.Ε. αίτησης του Δήμου για την ακύρωση του από 1-3-2018 (Α.Α.Π. 35/2018) Π.Δ. με θέμα «Έγκριση του Σχεδίου Ολοκληρωμένης Ανάπτυξης (ΣΟΑ) του Μητροπολιτικού Πόλου Ελληνικού-Αγίου Κοσμά Περιφέρειας Αττικής» (σχετ. η αριθ. 116/18 απόφαση Οικ. Επιτροπής).

  1. Έγκριση νέας παράτασης χρόνου παραχώρησης χρήσης δύο (2) λεωφορείων για έξι (6) επιπλέον μήνες στο Δήμο Νέας Ιωνίας για τη λειτουργία δημοτικής συγκοινωνίας.

  1. Αποδοχή ή μη πρακτικού Επιτροπής συμβιβαστικής επίλυσης φορολογικών διαφορών και αμφισβητήσεων.

  1. Έγκριση Πρακτικού Κλήρωσης και συγκρότηση επιτροπής οριστικής παραλαβής του έργου «Ανακατασκευή δυο αιθουσών πολλαπλών χρήσεων (δημοτικών γυμναστηρίων) στο Δήμο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος Ν. Αττικής» (Α.Μ. 172/2015).

  1. Έγκριση πρωτοκόλλων παραλαβής εργασιών-υπηρεσιών του Δήμου.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ENA KI ENA news Αττική

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video