ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για δήλωση συμμετοχής στην εμποροπανήγυρη της Πρωτομαγιάς 2018




ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για δήλωση συμμετοχής στην εμποροπανήγυρη της Πρωτομαγιάς 2018

Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας  Χαλκηδόνας  στα πλαίσια διοργάνωσης της   εμποροπανηγύρεως της Πρωτομαγιάς 2018, καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν αίτηση – υπεύθυνη δήλωση συμμετοχής από τη Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018 έως και την Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018  στο Δημοτικό Κατάστημα  Δεκελείας 97,  Νέα Φιλαδέλφειας (τις εργάσιμες  ημέρες και ώρες) ή ηλεκτρονικά στο email: protomagia@dimosfx.gr(μέχρι την 12.00 μ.μ. την 30η Μαρτίου 2018).

Έντυπα των αιτήσεων διατίθενται  στο Δημοτικό Κατάστημα, Δεκελείας 97 (Τμήμα Εσόδων και Διαχείρισης Περιουσίας, ισόγειο) καθώς και στην ιστοσελίδα του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας:www.dimosfx.gr και υποβάλλονται με το έντυπο.


Ο εορτασμός της Πρωτομαγιάς 2018  θα είναι τριήμερος με ημερομηνία έναρξης 29 Απριλίου έως και 1  Μαΐου 2018. Η τοποθέτηση  των πάγκων από τους μικροπωλητές θα ξεκινήσει στις 29   Απριλίου  2018  και ώρα 10.00 π.μ  και θα λήξει  στις  12.00 μ.μ.  1η Μαΐου 2018.

Πληροφορίες: Τμήμα Εσόδων & Διαχείρισης Περιουσίας 213-2049026, 2132049024
Ακολουθούν  τα έντυπα πρόσκλησης ενδιαφέροντος καθώς και η αίτηση συμμετοχής.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας  Χαλκηδόνας  στα πλαίσια διοργάνωσης της   εμποροπανηγύρεως της Πρωτομαγιάς 2018, καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν αίτηση – υπεύθυνη δήλωση συμμετοχής από τη Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018 έως την Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018  στο Δημοτικό Κατάστημα  Δεκελείας 97  Νέα Φιλαδέλφειας (τις εργάσιμες  ημέρες και ώρες ) ή ηλεκτρονικά στο email: protomagia@dimosfx.gr (μέχρι την 12.00 μ.μ. την 30ηΜαρτίου 2018)
Έντυπα των αιτήσεων διατίθενται  στο Δημοτικό Κατάστημα Δεκελείας 97 ΝΦ (Τμήμα Εσόδων και Διαχείρισης Περιουσίας, ισόγειο ) καθώς και στην ιστοσελίδα του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας:www.dimosfx.gr και υποβάλλονται μόνο με αυτό το έντυπο.
H διάρκεια του εορτασμού της Πρωτομαγιάς 2018  θα είναι τριήμερη ήτοι  29,30 Απριλίου 2018  και 1  Μαΐου 2018 .Η τοποθέτηση  των πάγκων από τους μικροπωλητές θα ξεκινήσει στις   29   Απριλίου  2018  και ώρα 10.00 π.μ  και λήγει  στις  12.00 μ.μ. την  1η Μαΐου 2018 .

Δικαιούχοι συμμετοχής

1. Δικαίωμα συμμετοχής στην υπαίθρια αγορά έχουν όσοι λαμβάνουν έγκριση συμμετοχής με τη διαδικασία του άρθρου 38 του Ν.4497/17, ως εξής:
α) πωλητές που διαθέτουν όλα τα νόμιμα φορολογικά παραστατικά και ΚΑΔ σχετικό με τη δραστηριοποίηση στο υπαίθριο εμπόριο, σε ποσοστό 70% των διατιθέμενων θέσεων,
β) πωλητές βιομηχανικών ειδών κάτοχοι αδειών λαϊκών αγορών και κάτοχοι παραγωγικής άδειας λαϊκών αγορών με αντικείμενο εκμετάλλευσης άνθη, φυτά και μεταποιημένα προϊόντα, σε ποσοστό 20% των διατιθέμενων θέσεων,
γ) κάτοχοι άδειας πλανόδιου ή στάσιμου εμπορίου με αντικείμενο πώλησης από τα επιτρεπόμενα στις υπαίθριες αγορές, σε ποσοστό 10% των διατιθέμενων θέσεων.
δ)Κάτοχοι αδειών για συγκεκριμένες κυριακάτικες αγορές που εκδόθηκαν με βάση προγενέστερο θεσμικό πλαίσιο, μπορούν να ζητούν τη συμμετοχή τους στις υπαίθριες αγορές του άρθρου 38 του Ν.4497/17 και υπολογίζονται στο ποσοστό της περίπτωσης α'.
ε) Κάτοχοι άδειας του άρθρου 45 του Ν.4497/17 (φυσικά πρόσωπα και Φορείς Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας) για διάθεση έργων τέχνης, καλλιτεχνημάτων, χειροτεχνημάτων, ειδών λαϊκής τέχνης

2.Κάθε πωλητής δικαιούται να αιτηθεί για μία και μόνο θέση.
3.Στις υπαίθριες αγορές συμμετέχουν πωλητές που διαθέτουν όλα τα νόμιμα φορολογικά παραστατικά και δεν είναι κάτοχοι άδειας λαϊκών αγορών, πλανόδιου ή στάσιμου εμπορίου, εφόσον διαθέτουν βεβαίωση δραστηριοποίησης υπαίθριου εμπορίου ετήσιας διάρκειας.  Τη βεβαίωση αυτή εκδίδει ο Δήμος μόνιμης κατοικίας των ενδιαφερόμενων πωλητών.

Δικαιολογητικά συμμετοχής

Τα δικαιολογητικά συμμετοχής αναφέρονται αναλυτικά στην  αίτηση συμμετοχής  - υπεύθυνη δήλωση η οποία διατίθεται στο Δημοτικό Κατάστημα Δεκελείας 97 ΝΦ (Τμήμα Εσόδων και Διαχείρισης Περιουσίας, ισόγειο ) καθώς και στην ιστοσελίδα του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας:www.dimosfx.gr.


Η διαδικασία έγκρισης συμμετοχής  -τοποθέτησης των πωλητών καθώς και των υποχρεώσεων τους περιγράφεται αναλυτικά στην  υπ.αριθμ. 62/2018 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας  Χαλκηδόνας η οποία έχει αναρτηθεί στον Πίνακα Ανακοινώσεων του Δημοτικού Καταστήματος (Δεκελείας 97 ΝΦ) και στην ιστοσελίδα του Δήμου :www.dimosfx.gr


Για  οποιαδήποτε άλλη πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο Τμήμα Εσόδων και Διαχείρισης περιουσίας του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας (Δεκελείας 97 ΝΦ) και στα τηλέφωνα 2132049020,024,024,026.

ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ


ΛΑΛΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛ




ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΗ
ΕΟΡΤΑΣΜΟΥΤΗΣ  ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ 2018 


ΕΠΩΝΥΜΟ _______________________________

ΟΝΟΜΑ _________________________________

ΟΝ. ΠΑΤΡΟΣ _____________________________

Α.Δ.Τ. ___________________________________

Α.Φ.Μ. __________________________________

Δ.Ο.Υ. ___________________________________

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ

ΟΔΟΣ ___________________________________

ΑΡ. ____________    Τ.Κ. ___________________

ΠΟΛΗ ___________________________________

ΤΗΛΕΦΩΝΟ _____________________________

ΠΡΟΣΤΟ ΔΗΜΟΝ. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ –  Ν. ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ



Παρακαλώ όπως εγκρίνετε τη συμμετοχή μου στην εμποροπανήγυρη εορτασμού της Πρωτομαγιάς στο Δ.Ν.Φ. - Ν.Χ  .
Αιτούμενη θέση, μέτρα ,
απόέως  (αριθμός και μέτρα θέσης σύμφωνα με το σχετικό διάγραμμα αποτύπωσης των θέσεων)
Την ανωτέρω θέση κατείχα κατά το προηγούμενο έτος  : NAIOXI

Καταθέτοντας την παρούσα αίτηση είμαι ενήμερος/η για τα κάτωθι:

o    Έναρξη αιτήσεων :Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018 Λήξη αιτήσεων: Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018
o    Οι αιτήσεις θα κατατίθενται στο δημοτικό κατάστημα (Δεκελείας 97Ν.Φιλαδέλφεια), καθώς ή ηλεκτρονικά στο e-mail: protomagia@dimosfx.gr
o    Την Τετάρτη 4Απριλίου 2018 θα αναρτηθούν στον πίνακα ανακοινώσεων του Δημοτικού Καταστήματος (Δεκελείας 97 Ν. Φιλαδέλφεια ) οι κατάλογοι:
Α) Των επιλεγέντων κατόπιν μοριοδότησης
Β) Των συμμετεχόντων στη κλήρωση για την απόδοση των κενών – αδιάθετων θέσεων
Γ) Των απορριφθέντων.
Οι επιλεγέντεςτου ως άνω Α) κατάλογου προκειμένου να τους δοθεί έγκριση συμμετοχής, θα πρέπει  να καταβάλλουν το αντίστοιχο τέλος  αυστηρώς μέχρι την Πέμπτη 12 Απριλίου 2018.
o     Η κλήρωση θα διεξαχθεί ενώπιον του Δημοτικού Συμβουλίου του Δ.Ν. Φ.Ν.Χ  την Τετάρτη  18 Απριλίου  2018 (3Ο Γενικό Λύκειο Νέας Φιλαδέλφειας ‘’ Μίλτος Κουντουράς’’) και ώρα : 7.30 μμ με την παρουσία των ενδιαφερομένων.
o    Την Παρασκευή  20 Απριλίου 2018 θα αναρτηθεί  στον πίνακα ανακοινώσεων του Δημοτικού Καταστήματος (Δεκελείας 97 Ν. Φιλαδέλφεια) ο κατάλογος των συμμετεχόντων κατόπιν κλήρωσης. Οι κληρωθέντες προκειμένου να τους δοθεί έγκριση συμμετοχής θα πρέπει να καταβάλλουν το αντίστοιχο τέλος αυστηρώς μέχρι την Τετάρτη 25 Απριλίου 2018.
o    Η καταβολή του τέλος (μόνο για αυτούς που αναφέρονται στους καταλόγους επιλεγέντων) θα γίνεται στο Ταμείου του Δήμου με μετρητά εφόσον το τέλος δεν υπερβαίνει τα 100 € ευρώ. Στην περίπτωση που το τέλος υπερβαίνει το ποσό των 100 € η καταβολή θα γίνεται στο Ταμείο του Δήμου μόνο με κάρτα (εκτός AMERICANEXPRESS)  ήμε κατάθεση  στο λογαριασμό που τηρεί το Δήμος στην Τράπεζα Πειραιώς : GR2701720580005058051158217.Στο έντυπο της κατάθεσης θα αναγράφεται τα κάτωθι στοιχεία :
Ονοματεπώνυμο καταθέτη, ΑΦΜ και με Αιτιολογία κατάθεσης1η Μάη 2018
o    Σε περίπτωση κατάθεσης του τέλους στην Τράπεζα θα πρέπει να προσέλθετε στο Δήμο                                      προκειμένου να παραλάβετετο διπλότυπο και την άδεια συμμετοχής.


Δηλώνω ότι έλαβα γνώση  για όλα τα παραπάνω τα οποία έχουν θέση ενημέρωσης του
Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας προς εμένα


Συνημμένα Δικαιολογητικά (Συμπληρώνεται από τον αιτούντα  με χ το αντίστοιχο τετράγωνο)


         Άδεια υπαίθριου εμπορίου
         Άδεια λαϊκής αγοράς
         Άδεια Κυριακάτικης αγοράς
         Βεβαίωση δραστηριοποίησης
         Διοικητική άδεια του άρθρου 45 του Ν. 4497/2017 κατά περίπτωση.
         Φωτοτυπία Δελτίου Ταυτότητας ή Διαβατηρίου
         Βεβαίωση έναρξης δραστηριότητας από το TAXIS
         Πιστοποιητικό υγείας εφόσον πρόκειται για διάθεση τροφίμων
         Προκειμένου για κινητές καντίνες και φορητές ψησταριές έψησης, βεβαίωση καταλληλότητας του οχήματος
         Άδεια Διαμονής σε ισχύ (για αλλοδαπούς)
         Εξουσιοδότηση (θεωρημένη) σε περίπτωση κατάθεσης της αίτησης από άλλο πρόσωπο

Προκειμένου για ευπαθείς ομάδες επιπλέον:
         Τελευταίο εκκαθαριστικό εφορίας
         Πιστοποιητικό αναπηρίας
         Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης  ή Πιστοποιητικό πολυτεκνίας -τριτεκνίας



Ο /Η ΑΙΤΩΝ/ΟΥΣΑ



ΥΠΟΓΡΑΦΗ



ΧΟΡΗΓΟΥΜΕΘΕΣΗ  _______ ΜΕΤΡΑ____ ΑΠΟ _________ ΕΩΣ _________
ΣΤΗ ΖΩΝΗ _______ ΜΕ ΤΙΜΗ _______€  ΠΟΣΟ ΕΚΠΤΩΣΗΣ _______ €

ΠΟΣΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ___________€






Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ENA KI ENA news Αττική

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video