ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

 

Ω Παναγιά μας, ελέησόν μας!

 

 

Χρόνια πολλά σε όλους τους απανταχού Συνέλληνες!

Σήμερα 15 Αυγούστου είναι μια από τις μεγαλύτερες γιορτές της Ορθοδοξίας! Είναι η μεγαλύτερη Θεομητορική γιορτή της Πίστεώς μας! Είναι η ημέρα κοίμησης της Θεοτόκου Παναγιά μας! Της μητέρας του Χριστού μας! Της μητέρας όλων των Ορθοδόξων Χριστιανών!

Η Παναγιά μας, που είναι δίπλα μας, που εκπληρώνει τις επιθυμίες μας μέσω των αιτημάτων μας κατά την προσευχή μας!

«Θυμήσου, Κεχαριτωμένη Παρθένε Μαρία, ότι ποτέ δεν έμεινε αβοήθητος, όποιος προσέτρεξε στη δική Σου προστασία, ικέτεψε τη δική Σου βοήθεια, ή αναζήτησε τη δική Σου μεσιτεία! Εμπνευσμένος από αυτήν την εμπιστοσύνη, προστρέχω σε Σένα, Παρθένε των Παρθένων, Μητέρα μου, σε Σένα έρχομαι, μπροστά Σου στέκομαι αμαρτωλός και μετανοημένος! Ω, Μητέρα του Ενσαρκωμένου λόγου! Μην περιφρονήσεις τις παρακλήσεις μου, αλλά κατά το έλεός Σου, εισάκουσέ με! Αμήν»!    

 

Τον ψωριάρη και αν τον πλένεις …το σαπούνι σου χαλάς!

 

 

Είναι γνωστό πως πίσω από όλα τα δεινά του ελληνισμού, κρύβεται το Ηνωμένο Βασίλειο! Είναι γνωστό πως ο ελληνικός λαός γνωρίζει την άρρηκτη σχέση μεταξύ των Βρετανών και των Οθωμανών! Είναι γνωστό πως μια ζωή έγλειφαν τα πασούμια του Σουλτάνου!

Όμως, να στρέφονται τόσο απροκάλυπτα κατά της Ελλάδος, εξυπηρετώντας τα συμφέροντα της Τουρκίας δεν το φανταζόμασταν!

Πιο συγκεκριμένα: Αποφάσισαν να συμμετέχουν με βρετανικό πολεμικό πλοίο σε νέα τουρκική άσκηση με πραγματικά πυρά ανοικτά της Καρπάθου, στο διάστημα από 11 – 13 Αυγούστου! 

Ωστόσο, η περιοχή βρίσκεται εντός του FIR των Αθηνών και εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας!

Είναι ανήκουστο, τόσο απροκάλυπτα οι Βρετανοί να παίζουν τα επικίνδυνα για την περιοχή παιχνίδια του αλλόφρονα Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν! Ο οποίος επιδιώκει να αμφισβητήσει τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδος! 

Και από τη στιγμή που έχουν ήδη προειδοποιηθεί από τον ΥΠΕΞ Νίκο Κοτζιά για να μη συμμετάσχουν σε αυτό το πρόστυχο και ύπουλο παιχνίδι κατά της Ελλάδος!

 

Τι ετοιμάζουν οι Τούρκοι;;

 

 

 

Μας έδωσαν διαβαθμισμένη πληροφορία, πως το τελευταίο χρονικό διάστημα αναφέρθηκαν στην Κω ηλεκτρονικές παρεμβολές εναντίον των ελληνικών μονάδων Radar, αλλά και απόπειρα τηλεφωνικών υποκλοπών σε Έλληνες Αξιωματικούς του νησιού, καθώς και στελεχών Υπηρεσιών Ασφαλείας!

Την ίδια ακριβώς ώρα, που στην απέναντι πλευρά παρατηρούνται μετακινήσεις τουρκικών στρατευμάτων, στην ευρύτερη περιοχή της επαρχίας Μούγλων (απέναντι από την Κάλυμνο, την Ψέριμο, την Κω και την Νίσυρο)!  

Είναι ενήμερη η ελληνική κυβέρνηση;;

Είναι ενήμερος ο Υπουργός μας της Εθνικής Άμυνας;;

Αληθεύουν οι πληροφορίες που μας μεταβιβάστηκαν;;

 

Τα παιδιά …του Σόρος!

 

 

Του Σόρος πρέπει να του απονεμηθεί το μάστερ του τυχοδιώκτη, του πρίγκιπα των λαθρομεταναστών και του αίματος! Του υπανθρώπου που μπορεί και ανεβοκατεβάζει κυβερνήσεις και πρωθυπουργούς! Που έχει τη δύναμη να προκαλεί πολέμους! Αυτός ο αρχι-συνωμότης μακιαβελικών σχεδίων, που με τις δεκάδες ΜΚΟ του, κατασκευάζει έγχρωμα ανατρεπτικά κινήματα όπως στη Γεωργία, στη Σερβία, στην Ουκρανία! Ο κατασκευαστής της ίντριγκας, της πολυγλωσσίας, των εργαλείων του πολέμου, της πολυπολιτισμικής Βαβέλ, που εγκαθιστά στην Ελλάδα με τα διάφορα …παιδιά του! Τις Τασίες, τους Μουζάλες, τους Φίληδες, τους Γαβρόγλου, τους ΓΑΠηδες, τους Παπαδημούληδες και πολλούς άλλους εργατοπατερούληδες!      

 

Ω, παιδιά μου ορφανά μου…

 

Με την έκρηξη της Επανάστασης του 1821, 200 νέοι είχαν συγκεντρωθεί στην ελληνική παροικία της Τεργέστης, προερχόμενοι από διάφορα κέντρα της Ευρώπης, όπου σπούδαζαν, με σκοπό να διεκπεραιωθούν στον Μοριά για να λάβουν μέρος στην Επανάσταση!

Εκεί, κρατώντας μια χρυσοκέντητη Σημαία με το “Ελευθερία ή Θάνατος”, τραγουδούσαν:

Ω, παιδιά μου ορφανά μου, σκορπισμένα δω και κει!

Κάτι παρόμοιο λοιπόν, θα τραγουδάει οσονούπω το ελληνικό κράτος στα εκατοντάδες – χιλιάδες ελληνόπουλα που τα ξενιτεύει αυτό το πολιτικό Σύστημα της ντόπιας ελληνόφωνης ξενοκρατίας!!        

 

 

 

 

 

 

 

Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video