ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Σούρτα φέρτα στις Βρυξέλλες και στο Χίλτον…

"Αναδημοσιεύσεις από τον Κόσμο της Ν. Φιλαδέλφειας" http://www.kosmosnf.gr

Για να είμαι ειλικρινής, αυτά τα σούρτα φέρτα στις Βρυξέλλες και στο Χίλτον δεν τα καταλαβαίνω.

Αν εξαρτιόταν από μένα, θα ξεκινούσα να δω αν χρωστώ σαν χώρα· κι αυτό που χρωστώ σαν χώρα σε ποιους κατέληξε· και αυτούς τους τελευταίους θα τους υποχρέωνα να εξοφλήσουν το χρέος…

Δική μας υπόθεση καθαρά πώς θα εξοφληθεί το χρέος – αυτός που του χρωστάς σου ζητά τα χρωστούμενα και καλά κάνει από τη μεριά του· από πού και πως πού όμως θα σου ορίζει τις παραμέτρους του βίου εκατομμυρίων Ελλήνων και Ελληνίδων, για να εξοφλήσεις και καλά;

Ας οριστεί λοιπόν σωστά τι χρωστάμε· ας πουν αυτοί που τους χρωστάμε πόσα θέλουν και κάθε πότε για να προχωρά η εξόφληση, ας διαπραγματευτούμε μόνο επ’ αυτού.


Ας προσδιορίσουμε ποιοι κυρίως θα επιφορτιστούν την εξόφληση του χρέους. Τι χρωστά ο παππούς και η γιαγιά και του κόβεις τη σύνταξη, κύριε πρωθυπουργέ και κυρία υπουργέ; Τι σου χρωστούν μισθωτοί και αυτοαπασχολούμενοι να τους γονατίζεις με τη φορολογία άμεση και έμμεση, κύριε πρωθυπουργέ και κύριε υπουργέ;

Τα σούρτα φέρτα στις Βρυξέλλες και στο Χίλτον είναι στάχτη στα μάτια – Να σταματήσουν πάραυτα, και μαζί το ξεπούλημα των αεροδρομίων, των λιμανιών, των σιδηροδρόμων, της ΔΕΗ, του νερού κά., μάλιστα αντί πινακίου φακής.

Κάποιας μορφής ανάκτηση της στοιχειώδους μας αξιοπρέπειας είναι αυτά· ας τα διεκδικήσουμε…

Κώστας Π. Παντελόγλου


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ENA KI ENA news Αττική

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video