ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων συγχαίρει τις θεατρικές ομάδες του 1ου και 2ου ΓΕΛ




ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ – ΝΕΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ

Νέα Φιλαδέλφεια, 10-4-2017
Αρ.Πρωτ.: 06/2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου μας συγχαίρει τη θεατρική  ομάδα του  1ου ΓΕΛ Νέας Φιλαδέλφειας για τη συμμετοχή της στο Φεστιβάλ Εφηβικού Θεάτρου 2017 που έγινε στην Στέγη Ιδρύματος Ωνάση και παρουσίασε το  έργο – «Η ΓΕΦΥΡΑ».

Συγχαίρει  επίσης τη θεατρική  ομάδα του  2ου ΓΕΛ Νέας Φιλαδέλφειας  για τη συμμετοχή της στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Θεάτρου, στο πλαίσιο της οποίας παρουσίασε το έργο "Ρωμαίος και Ιουλιέτα" του Μποστ στην αίθουσα "Μίλτος Κουντουράς".  Μαθητές, γονείς και συνδημότες μας  τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.


Συμμετοχές μαθητών  αυτής της μορφής βοηθούν στην προώθηση μιας κουλτούρας τέχνης, θεατρικής  έκφρασης , σκηνικής  παρουσίας με  αφηγηματικές και ερμηνευτικές τεχνικές που απευθύνονται  σε μικρούς και μεγάλους.

Δυστυχώς η καλλιτεχνική έκφραση, η θεατρική αγωγή, η μουσική εκπαίδευση, η δημιουργικότητα υπάρχουν μεν στο ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα αλλά ελλειμματικά, καθώς παρέχονται μόνο στη συμβατική ή διεκπεραιωτική τους εκδοχή.  Δυστυχώς ουδέποτε κρίθηκε αναγκαίο να αναπτυχθεί μια βαθιά πολιτισμική παιδεία με στόχο την κριτική σκέψη, τη συλλογική μνήμη, τη δημιουργική κουλτούρα, την πνευματική χειραφέτηση των νέων ανθρώπων. Ο επαναπροσδιορισμός του ρόλου της τέχνης και του πολιτισμού μέσα στο εκπαιδευτικό μας γίγνεσθαι είναι σήμερα μονόδρομος.

Οι συμπολίτες  μας εκπαιδευτικοί, υπεύθυνοι των θεατρικών ομάδων  σχολείων Ν. Φιλαδέλφειας –Ν. Χαλκηδόνας  καθώς και οι μαθητές μας βάζουν  το δικό τους πολιτιστικό  λιθαράκι, μέσω μιας απόπειρας που ξεφεύγει από τα όρια της σχολικής καθημερινότητας. 

Θερμά Συγχαρητήρια!


Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                          Ο Γεν. Γραμματέας

Αλέξανδρος  Γούλας             Νίκος  Τσορβάς


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ENA KI ENA news Αττική

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video